JÚLIUS... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Nyuszi család matrica szívecskékkel

Nyuszi család matrica szívecskékkel Nyuszi család matrica szívecskékkel Nyuszi család matrica szívecskékkel Nyuszi család matrica szívecskékkel
Raktáron

16 660 FtA falmatrica szett tartalmaz:

  • nyuszis matricát (m95cm x sz97cm)
  • 40 darab szivecskét 3×3cm-től 11×9cm-ig

A falmatrica részei egyenként felhelyezhetőek, így tetszés szerint elhelyezheted őket a falon, létrehozva ezzel egy egyedi dekorációt.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.