Fali dekoráció - INSPIO Tündérország

INSPIO Tündérország kollekció

Készítettünk nektek egy dekorációs készletet, amivel kitudjátok dekorálni gyermeketek szobáját. Gondoltunk mindenre. Golyócskákra a falra, magasságmérőre gyerekeknek, plakátokra képkeretbe, dekorációs kártyákra, gyermeked nevének kezdőbetűjére, zászlófüzérre, tükrös dekorációra és még sok más szép dolgokra. A dekorációk ellenálló műanyagra vannak nyomtatva. A dekorációk otthon kinyírhatóak, felhelyezhetőek a falra, berámázhatóak vagy felfüggeszthetőek. Idővel áthelyezhető, vagy újra felhasználható. Arról, hogy mi mindent található az INSPIO Tündérország, lent olvashat.

HOGYAN KÉSZÜLT

1. ÜRES SZOBA

Így kezdődik minden. Van egy fehér falunk, egy ágyunk és egy szuper ötletünk. A fehér alaphoz a színek passzolni fognak és igazán fényűzően fog kinézni. És persze, elég olcsó lesz. Egyáltalán nem rossz az elképzelésünk sőt, nagyon egyszerű.

2. A TERV MÁR A SZÁMÍTÓGÉPBEN VAN

Egy ideig elszórakoztunk a tündérekkel. Az ember azt gondolja, hogy rózsaszín tündérkét gyerekjáték készíteni. De a rózsaszínnek annyi sok árnyalata van. Amire nagyon oda kellett figyelnünk, az az volt, hogy hány éves is lesz az a kislány akinek a szobáját fogja díszíteni ez az INSPIO dekoráció. Mindent átbeszéltünk az irodában az eredmény nemsokára látható.

3. AZ ELSŐ NYOMTATÁS

Ennyi készülődés után eljutottunk ide. A nyomtatás követően megmutatkozott mi lehetséges és mi nem. Néhol a szín, néhol pedig a méret nem passzolt. De megoldottunk minden problémát és minden olyan lett ahogyan azt mi szerettük volna. Ez a rész mindig a legizgalmasabb. Ez most csillagos ötösre sikerült… vagyis csak majdnem. Maradt még hely, úgyhogy kiegészítettük kollekciónkat dekorációs kártyákkal. Amit lent lehet majd megtekinteni.

4. ÁTNÉZZÜK A NYOMATATÁST ÉS KÖVETKEZHET A NYÍRÁS ÉS AZ ÖSSZERAKÁS

Számunkra mindig meglepetés mikor élőben láthatjuk a dekorációkat. A terv adott, de amikor a dekoráció elkészül az valami leírhatatlan. Különösen akkor, ha a színek is olyanok lettek, mint ahogyan azt mi elterveztük. Ilyenkor nagyon elégedettek vagyunk, hogy milyen szuper ötlettel álltunk elő, és milyen jól működött az egész. De a legjobban azt várjuk, hogy nektek mindezt bemutathassuk és azt, hogy mi a véleményetek a készletről.

5. MI MINDENT TARTALMAZ?

Részleteket lent olvashattok, de röviden a dekorációs készlet tartalmaz: 80 darab golyócskát rózsaszín színben, 2 darab tündéres plakátot 30×20 cm méretben, 3 darab tündéres plakátot 10×15cm méretben, egy magasságmérőt gyerekeknek 155cm-ig (kb. 13 éves korig) amire fotó is ragaszható, gyermeked nevének nagy kezdőbetűjét, 4 tündért, amit bútorra, falra, üvegre vagy ablakra tudsz felhelyezni. Továbbá tartalmaz zászlófüzért, 5 csillagot, 1 fekete alvó szempillát és dekorációs kártyákat is különböző szövegekkel.

6. KIEGÉSZÍTJÜK A SZOBÁT EGY TÜKRÖS KORONÁVAL

A tündéres kollekció elég sok mindent tartalmaz, de kínaltunkban szerepel néhány speciális termék amit most fel is tudunk használni. A tükrös korona gyönyörűen illeszkedni fog a dekorációkhoz, és nem egy hölgy szeretné majd benne magát nézegetni. De mit is lehet ezzel kezdeni? Hát ráaggatjuk a csillagokat.

7. A KEZDŐBETŰHÖZ HOZZÁADUNK EGY NEVES FALMATRICÁT

A nagy kezdőbetűt, ki lehet egészíteni gyermeked egész nevével is. Kínalatunkban van név falmatrica, amely tökéletesen fog mutatni a többi fali dekoráció mellet a fehér falon.

8. KICSI TÜKRÖS KORONÁK

A golyócskák közzé úgy döntöttünk, hogy oda biggyesztünk pár kicsi koronát. Feldobja a pöttyöket és nagyon szépen fénylenek. A tündér szobából nem hiányozhatnak a koronák.

MI MINDENT TARTALMAZ


80 pöttyös matrica

A PÖTTYÖK különböző árnyalatokban kapható amik szabadon kiválaszthatóak kollekció és textúra szerint. A falra két oldalas ragasztóval lehet felhelyezni és újra felhasználahtóak.

Két nagy kép

30×20cm méretben amely A4-es képkeretbe helyezhető, vagy úgy is felhasználható ahogy mi készítettük el. Fényűzően néz ki.

Három kicsi kép

10×15cm méretben akármilyen fényképkeretbe behelyezhető. A három aranyos tündér kiegészíti a gyerekszobát.

Magasságmérő

A magasságmérőre rá lehet helyezni gyermeked első képét, és aztán a következőt ahogyan cseperedik. A gyerekek nagyon gyorsan nőnek. A képekkel vissza tudsz emlékezni milyenek is voltak a régi szép idők.

Girland

A zászlófüzér nagyszerűen mutat mindenhol. Hogyan lehet felfűzni? A girlandra lyukakat kell gyártani, majd felfűzni egy madzagra.

Alvó szempillák

Ezt a dekorációt minden anyuka ismeri, akinek van kis hercegnője.

Tündérek a falra

3 lenyűgöző tündérke amit falra, bútorra vagy ablakra tudsz felhelyezni. Ez egy 3D-s dekoráció amit mozgathatsz, átrakhatsz.

Nagy kezdőbetű

Gyermeked neve nagyon fontos. A gyermeked nevének az első kezdőbetűje méretre gyártjuk. Ne felejtsd el feltűntetni azt megjegyzésben. Ha elfelejtetted mi felhívunk és megkérdezzük.

Csillagok

Az 5 kicsi csillag nagyszerűen feldobja az üres helyeket, ahova már semmi sem fér el vagy ahova épp hiányzik valami. Ilyen apróságokra is gondoltunk. Mi ezt a kicsi csillagokat felaggattuk a tükrös koronára. Te megpróbálhatod felragasztani az ablakra vagy felaggatni a függönyre.

Dekorációs kártyák

  • Szelfie
  • Ma apa vigyáz rám
  • A legszebb mosoly a világon – és még sok más. Kezdődhet is a fényképezés.

Nagy tündér

Ez a szobából nem hiányozhat, széppé varázsolja a falat és csodásan fog kinézni. Méret: 60cm.

Kétoldalú ragasztó

A dekorációkkal küldünk egy kétoldalú ragasztót is amivel fel lehet az adott helyre ragasztani a dekorációkat.

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival