Modern képek

Filter Képek : 71
ÍGY KÉSZÜL

Az INSPIO dibond képei minden modern lakás elengedhetetlen kellékei. Válassz egyet a megannyi motívum közül. A képeket környezetbarát festékekkel nyomtatjuk masszív alumínium Dibond™-ra.
A Dibond kitűnő tulajdonságainak köszönhetően a képek nem fakulnak ki és nem gyűrődnek mint a plakátok. A falikép felülete vízálló és színtartó. A matt felület eleganciát sugároz.

Válaszd ki úgy a falikép méretét és a keret színét, hogy az minél kellemesebb hangulatot varázsoljon a lakásba. Méretre szabott képek nappaliba, előszobába, hálószobába és gyerekszobába. Már csak egy szép kép hiányzik a falról? A stílusos, modern grafika és a minőségi nyomtatás minden elvárást kielégít.
A modern minimalista stílus a fekete és a fehér szín kombinációjának a híve. Egyszerű dizájn fekete vagy fehér rámával kombinálva. A stílusos dekoráció még sosem volt ennyire egyszerű.
A képek dizájnjai olyan színkombinációban készülnek, hogy azok egymás mellé helyezve összhangban legyenek. Ennek köszönhetően a képeket egyszerűen csak fel kel helyezned a falra és máris a saját lakásod dizájnere leszel.