Képek

Több információ
  Szűrés Képek : 349
  Ajándék apának

  Azon ötletelsz, hogy hogyan dekorálhatod lakásodat? Hogy hogyan varázsolhatnál a lakásból otthont? A bútorzatot úgy igyekeztél kiválasztani, hogy bármihez könnyedén passzoljon. De így is egy picit egyhangú lett a lakás. Jól gondolod, hogy mi dobhatja fel igazán a szobát és varázsolhatja egy szempillantás alatt elegánssá – a faliképek.
  Gondoljuk végig együtt mire lesz szükséged.
  A teljes lakásod egyféle stílusban van berendezve? Melyik helyiségben szeretnéd elhelyezni a faliképet? Szeretted volna kipróbálni az INSPIO falmatricák egyikét, de nem szeretnél a frissen festett falra falmatricát ragasztani ezért keresgélsz a faliképek között? Kínálatunkban modern szöveges képek találhatóak a családról, képek az otthonról, a szerencséről, a szerelemről, a barátságról vagy épp fotóképek.

  A képek előszobába és a képek konyhába nagy népszerűségnek örvendenek. Kedveled a shabby chic és a provence stílust? Egy levendulás kép vászonra nyomtatva nagyszerűen visszaadja a vidéki atmoszférát. Szereted a nyarat és a napraforgómezőket? Ez esetben a napraforgós képek azok amik a konyhád vagy a nappalid falát díszíthetik.

  A barátaid tudják, hogy mennyit jelent neked a családod. Mindig örömmel mennek hozzád látogatóba. Olyan érzés tölti el őket, mintha egy napfényes, kövér, zöld fű dúsította kertben üldögélnének. Az otthonod sugározta nyugodt atmoszféra, a meleg kávé és a frissen sült kuglóf mámorító illata igazi elixír számukra. A képek motívumait ismétlődően, vagy akár véletlenszerűen is elhelyezheted a szobákban.

  A fotóképek is a szeretettel megtelt otthonok kiegészítői. Egy fotókép az ifjú párról, egy kép saját fotóból, melyen az egész család szerepel, vagy egy fotókép a gyerekekről. A gyerekekről készült fotóképeket bármikor csodálgathatod. Ha épp alszanak, ha nincsenek otthon, amikor a barátaikkal játszanak, vagy ha épp a nagyszülőknél nyaralnak. Napról napra figyeled, hogyan cseperedik kamasszá gyermeked. A gyerekekből lesznek a kis tündérek és a kis szuperhősök, később pedig a feleselő kamaszok, akik a szobájukba zárkóznak a legszívesebben… Örökíts meg minden emlékezetes pillanatot egy fotóképen, melyet az évek múlásával gyermekeid is örömmel nézegetnek majd.

  Nagyszerű ajándékok házaspárnak, ajándék esküvőre, ajándék újszülöttnek, ajándék keresztelőre, bérmálkozásra. Ha az ünnepelt személy családos, minden bizonnyal megörül egy dibond képnek, melyre egyedi fotót nyomtatunk és méretre szabunk. Ha egy jó fotós vagy, a kép már valószínűleg ki is van választva. A képet kinyomtatjuk! Ha úgy érzed a fotózás nem a te műfajod, akkor sincs baj :-) Megkérheted az ünnepeltet, hogy válasszon ki egy olyan fotót amelyhez a legkedvesebb emlékek fűződnek.