Fali dekoráció - A hattyúk birodalma

Hattyús kollekció: 242 darab dekoráció 41 200 Ft-ért

Készítettünk a kis hercegnőknek egy egyedi arany, hattyús kollekciót. A kollekciót kombináltunk hattyúkkal, koronákkal és rózsákkal. Ez a hattyús púder-rózsaszín-arany kollekció egyesíti az egész szobát. Lent olvasható, hogy mi mindent tartalmaz a kollekció.

MI MINDENT TARTALMAZ


Tábla gyerekeknek

A tábla a luxus masszív dibondből készült, melynek mérete 60×40cm. A táblán feltüntetjük gyermeked nevét és születési dátumát.

Tábla rózsákkal

„Egyszer volt, hol nem volt“ tábla, rózsaszín rózsákkal, 60×40 méretben, amelyet púder-rózsaszínben készítettünk el. A kollekciót ki lehet egészíteni szöveges falmatricával „Hetedhét országon is túl“

Hattyús tükör

Gyönyörű, nagy tükrös hattyú rózsaszín kontúr vonalakkal. A nagy tükrös hattyú mellé készítettünk még 3 kicsi hattyút. Minden hercegnőnek kell, hogy legyen hattyús tükre.

Krétás tábla

A gyermekek számára fontos, hogy a szoba szép, de egyben szórakoztató is legyen. Hadd rajzoljanak.

Royal tükrös koronák

Az 5 darab tükrös koronát falra vagy bútorra lehet felhelyezni. Gyönyörűen néz ki és a fény is visszatükröződik róluk.

Alvó szempilla és a nyíl

Az alvó szempillák idén nagyon menőnek számítanak. A fekete szempillákat fel lehet ragasztani a falra, az ágy fölé vagy a dekorációs golyócskák közzé. Ezt még kiegészítettük egy fekete gyönyörű „LOVE“ nyilas falmatricával.

Rózsás falmatricák

A rózsás púder-rózsaszín falmatricákat különböző méretekben készítettük el, amelyek tökéletesen kiegészítik a sarkokat. 3 szál egyforma rózsát is hozzáadtunk a kollekcióhoz, amelyek nagyszerűen illeszkedni fognak a púder, rózsaszín, barna és arany golyócskákhoz.

Arany és púder-rózsaszín golyócskák és a zászlófüzér

A golyócskákat különböző színekben készítettük el, egyes golyócskákba bele írtuk h „Szeretünk téged“. Arany, púder-rózsaszín, sötétrózsaszín, barna és a krémszínek lenyűgöző zászlófüzért alkotnak. A legnagyobb zászlófüzérbe, beleírható gyermeked keresztnevének kezdőbetűje.

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival