Falmatricák, vászonképek és dekorációs táblák gyártásával foglalkozunk



Már 15 éve készítjük Nektek a termékeinket

Családias cégünk története 2005-ben kezdődött amikor is elkezdtük gyártani az első faldekorációkat. A dekorációkat egészen 2018-ig ARTsablony név alatt gyártottuk. Ekkor úgy döntöttünk, hogy egy rebranding keretében a céget átnevezzük INSPIO-ra. Ahogy telt az idő, úgy bővítettük oldalunkat egyre több -ma is közkedvelt- falmatricával jelent meg az oldalunkon, dekorációs táblával, vászonképpel és más dekorációval. A minőségi gyártás nálunk az első helyen szerepel. Folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink jobbá tételén azért, hogy a dekorációkat a leggyorsabban és a lehető legjobb minőségben küldjük el vásárlóinknak.

Egyedi INSPIO táblákat készítünk

Oldalunkon találhtók egyedi dekorációs táblák, melyek tetszés szerint szerkeszthetőek. Környezetbarát festékkel nyomtatjuk, masszív Dibond táblára. Többek között emiatt is egy nagyszerű és személyre szóló ajándék. Érdekel bennünket a nem mindennapi dekorációk készítése. Ezért is imádjuk megörökíteni a Ti gondolataitokat, melyekkel szeretteiteket szeretnétek meglepni. Hálásak vagyunk azért, hogy ennek részesei lehetünk.

Százával küldjük naponta a csomagokat

Mi az INSPIO-nál tudjuk, hogy nagyon várjátok a csomagokat. Ezért is dolgozunk folyamatosan a gyártás automatizálásán, hogy a rendeléseket a lehető leghamarabb el tudjuk készíteni és elküldeni Nektek. Minőségi gépekbe és anyagokba invesztálunk, javítjuk és gyorsítjuk a gyártás menetét és olyan ügyfélszolgálatot építünk ki, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.

Már 11 országban vagyunk jelen

  • 2018-ban kezdtünk el külföld felé kacsintgatni. Az első külföldi ország Magyarország volt.
  • 2019-ben további két országban indítottuk el weboldalunkat: Csehországban és Németországban-
  • 2020-ban Románia és Ausztria következett.
  • A 2021-es év elején weboldalunkat elérhetővé tettük Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában. Jelenleg 11 országból rendelhetőek termékeink és szeretnénk tovább terjeszkedni.

Business with decorations throughout Europe
She started the business during maternity leave
Today her decorations are bought by mothers all over Europe


Slavomíra Kollárová
Slavomíra Kollárová
CEO, marketing, strategy
Andrea Tekeľ
Andrea Tekeľ
Marketing, hungary customer, strategy
Valentína Figeľová
Valentína Figeľová
Graphic, designer
Ľubica Hrešková
Ľubica Hrešková
ART, graphic, Social media
Jaroslav Kollár
Jaroslav Kollár
CTO, gyártási folyamat, automatizálás
Barbora Kisliková
Barbora Kisliková
Könyvelés