Gyerekszoba erdei állatokkal


Dekoráció, amit kitalálunk és ki is próbálunk

Felhelyeztünk pár meseszép falmatricát a kis Emma és Bence szobájában. Nézd meg hogyan csináltuk. Többféle INSPIO terméket kombináltunk, az eredmény varázslatos.

Egy tábla, amely megörökíti gyermeked születésnapját

A gyermeked születési adatait egy masszív Dibond táblára nyomtatjuk. Többféle motívum közül választhatsz. A tábla mérete 40×30cm. Ebben a cikkben ez a tábla lesz előtérbe helyezve, amit még több INSPIO termékkel kombinálhatsz, így meseszéppé és varázslatossá teheted gyermeked szobáját.

Ágy fölé helyezhető falmatricák – 120cm

Gyermeked sok időt tölt a kiságyában, ahonnan figyeli a körülötte lévő világot. Attól függetlenül, hogy az egyszerűséget, vagy a sokszínűséget kedveled ezek az állatkák garantáltan feldobják a gyerekszobát. A kiságy fölé valamint az ajtó köré helyezhető matricáink nyugalmasabbá teszik azt.

Őzike „CIK-CAK“ motívumokkal

Majd egy méter magas őzike amely minden gyerekszoba falán nagyszerűen mutat. Ezeket az aranyos állatokat nem csak a gyerekek, hanem a szülők is szeretik. Az őzikéhez tartozik néhány „CIK-CAK“ matrica is, de ha kevesellnéd, az alábbi linken még többet találhatsz: CIK-CAK falmatrica. A fenti videón megnézheted hogyan is néznek ki a falra helyezve.

Állatos képek, táblák a gyerekszobába

Hogy legyen miből válogatni, készítettünk néhány állatos képet gyerekszobába, amelyek nagyszerűen mutatnak a falon és nagyon könnyen áthelyezhetők. Választhatsz képet, vagy Dibond táblát, melyek a falra mágnessel is felhelyezhetőek.

Magas fa kis baglyokkal

Ez a nagyszerű fa felhelyezhető a földtől, de akár tetszés szerinti magasságból is. A fa alá helyezhető levelek gyönyörű effektust hoznak létre. Ehhez a fához felhelyeztünk két baglyocskát, valamint „CIK-CAK“ matricákat is, amelyeket tetszés szerint méretre szabhatsz. Ezek nem annyira feltűnőek, de nagyszerűen kitöltik az üres helyeket a falon.

Pöttyök földes színekben, textil falmatrica

Többféle színvariáció közül választhatsz. Egy csomagolásban 84 darab, 4,5cm átmérőjű pöttyöt találhatsz. Ha úgy érzed ennyi nem lenne elég, olvasd el cikkünket, melyben a pöttyök mennyiségét és falon való elhelyezését taglaljuk.

A barna dekorációt feldobhatjuk türkizzel, vagy tűzpirossal

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival