ÚJDONSÁG: Forest - Erdei világ kollekció

Varázslatos erdei világ az otthonotokban

Tudtad, hogy nem csak a természetben való sétálás, de a természetet ábrázoló fotók, festmények, vagy egy videó a természetről is pozitív hatással lehet közérzetedre, gondolataidra? Ezért is döntöttünk úgy, hogy elvisszük otthonodba a nyugodt, kellemes légkört amit a természet áraszt magából.
Képzeld el, hogy otthonod falait olyan fák és elbűvölő erdei állatok díszítik, melyek úgy mutatnak a falon mintha kézzel festették volna…


INSPIO akvarell falmatricák

Forest – Erdei világ falmatrica kollekciót olyan falmatricák alkotják, melyek eredetileg kézzel voltak festve, később pedig digitalizálva lettek. Az akvarell festmények a mi textil fóliánkkal kombinálva olyan látványt kelt a falon mint egy igazi művészi alkotás. Ja, és az a kellemes, meleg tapintás

A Forest – Erdei világ kollekció érzéssel készült és az utolsó részletig át lett gondolva, hogy valami igazán szépet hozzon létre.

Falmatrica minden gyerekszobába

Forest – Erdei világ kollekció falmatricái minden gyerekszobába illenek. A játékos őzikéket legfőképp gyerekszobákba ajánljuk. Hozz létre egy mágikus világot egy ilyen falmatrica segítségével és engedd hogy szétáradjon a nyugodtság. Egy Erdő a holdfényben, vagy Nyírfák madarakkal falmatrica akár a nappaliba, vagy a hálószobába is felhelyezhető.

Éleszd fel a falat 3 egyszerű lépésben

Készítsd elő a falmatricát. A falmatrica egyes részei külön helyezhetőek fel ezért jól gondold át, hogy hova szeretnéd felhelyezni.

Fokozatosan helyezd fel a falmatricát úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a falhoz. Nem jó helyre helyezted fel a falmatricát? Aggodalomra semmi ok – az INSPIO falmatricák áthelyezhetőek.

Mutasd meg az újonnan keletkezett erdei világotokat. Küldj egy fotót falmatricátokról – örömmel inspirálódunk, és inspirálunk másokat.


Egy INSPIO falmatrica díszíti a szobád falát? Küldj róla egy fotót az info@inspio.hu-ra :)


Ossza meg ezt a cikket barátaival