Fali dekoráció - Erdő

INSPIO ERDŐ kollekció

Készítettünk nektek egy dekorációs készletet, amivel ki tudjátok dekorálni gyermeketek szobáját. Gondoltunk mindenre. Golyócskákra a falra, magasságmérőre gyerekeknek, plakátokra képkeretbe, dekorációs kártyákra, gyermeked nevének kezdőbetűjére, zászlófüzérre és még sok más szép dolgokra. A dekorációk ellenálló műanyagra vannak nyomtatva. A dekorációk felhelyezhetőek a falra, berámázhatóak vagy felfüggeszthetőek. Idővel áthelyezhető, vagy újra felhasználható. Arról, hogy mi minden található az INSPIO erdőben, lent olvashat.

HOGYAN KÉSZÜLT

1. PAPÍRRÓL EGYENESEN A SZÁMÍTÓGÉPBE

Papírra vetettük mindazt amivel szerettük volna a szobát kidekorálni. Létrejött egy szép dekorációs terv. Mit is kezdjünk mindezzel? Nem lehet minden türkiz. Szerettünk volna egy semleges dekorációt, ami megfelel a fiúknak és a lányoknak is egyaránt. Az erdei állatkákra esett a választás. De hogyan is hangoljuk mindezt össze?

2. HOGYAN HANGOLJUK ÖSSZE AZ EGÉSZET?

Nem lehet nagyon „gyerekes“. Fontos hogy tetsszen a kicsiknek, és a nagyobbak számára pedig ne legyen túl gyerekes. És mi van ha a dekoráció valódi és festett? Szerencsék van, hogy Lubka a csapatunk tagja aki kiválóan elrejtette tehetségét, azt hogy, gyönyörűen tud festeni. Hála neki, így már összeállt minden.

3. ÁLLATKÁK FESTÉSE, SZERKESZTÉSE

Megtörtént a varázslat. A megfestett állatkákat bescanneltük majd betettük egy grafikai programba és már készen is állt a nyomtatásra. Háttereket kiegészítettük zöld és barna színekkel, fákat és más szuper háttereket használtunk. A magasságmérőre rá lehet helyezni gyermeked első képét, egyes golyócskákba beletettük a fák koronáit. Másutt a háttértszínt megváltoztattuk többféle színre és a zászlok felélesztették az állatokat. Mindennek össze kell illeszkednie.

4. AZ ELSŐ NYOMTATÁS

Ennyi készülődés után eljutottunk ide. A nyomtatás után megmutatkozott mi lehetséges és mi nem. Néhol a szín, néhol pedig a méret nem passzolt. De megoldottunk minden problémát és minden olyan lett ahogyan azt szerettük volna. Ez a rész mindig a legizgalmasabb. Ez most csillagos ötösre sikerült. Vagyis csak majdnem. Maradt még hely, úgyhogy kiegészítettük kollekciónkat dekorációs kártyákkal. Amit lent lehet majd megtekinteni.

5. ÁTNÉZTÜK A NYOMTATÁST, KÖVETKEZETT A NYÍRÁS ÉS AZ ÖSSZERAKÁS

Számunkra mindig meglepetés mikor élőben láthatjuk a dekorációkat. A terv adott, de amikor a dekoráció elkészül az valami leírhatatlan. Különösen akkor, ha a színek is olyanok lettek mint ahogyan azt mi elterveztük. Ilyenkor nagyon elégedettek vagyunk, hogy milyen szuper ötlettel álltunk elő, és milyen jól működött az egész. De a legjobban azt várjuk hogy nektek mindezt bemutathassuk és azt, hogy mi a véleményetek a készletről.

6. MI MINDENT TARTALMAZ A KÉSZLET?

Részleteket lent olvashattok, de röviden a dekorációs készlet tartalmaz: 80 darab golyócskát türkiz zöld színben, 2 darab állatkás plakátot 30×20 cm méretben, 3 darab állatkás plakátot 10×15cm méretben, egy magasságmérőt gyerekeknek 155cm-ig (kb 13 éves korig) amire fotó is ragaszható, gyermeked nevének nagy kezdőbetűjét, 5 állatkát, amit bútorra, falra, üvegre vagy ablakra tudsz felhelyezni. Továbbá tartalmaz zászlófüzért, 4 madárkát falra, rókás maszkot, társasjátékot és dekorációs kártyákat is különböző szövegekkel.

7. A LEGSZIGORÚBB ELLENŐRZÉS

Van nálunk 3 gyerkőc, akik az anyukájukkal járnak munkába. Szóval termékeink a legszigorúbb és legkeményebb vizsgálat alatt mennek át. Nincs tisztesség, nincs túlzás és nincs mentség. Nézelődnek, azonnal kifejezik saját véleményüket, megragadják a dekorációkat, járkálnak, ugrálnak, rombolnak vagy akár gyönyörködnek. Most gyönyörködtek az INSPIO gyerekszoba dekorációján.

8. KÉSZÜLTEK A FOTÓZÁSRA

Ennek már könnyen kell mennie, talán. Mi már tudjuk milyen gyönyörűen néz ki, milyen szépen mutat de most következik a legnehezebb rész. Bemutatni kollekciókat fényképen nektek, vásárlóinknak. De mi ezt véghez tudjuk vinni. Ez a dekoráció gyerekszobába nagyon csodás ötlet, és mi már most örülünk, hogy bemutathatjuk nektek.

MI MINDENT TARTALMAZ


80 pöttyös falmatrica

A készlet különböző árnyalatokban kapható amik szabadon kiválaszthatóak kollekció és textúra szerint.

Két nagy kép

30×20cm méretben amely A4-es képkeretbe helyezhető, vagy úgy is felhasználható ahogy mi készítettük el. Fényűzően néz ki.

Három kicsi kép

10×15cm méretben akármilyen fényképkeretbe behelyezhető. A három aranyos állatka kiegészítik az erdőcskét a szobában.

Magasságmérő gyerekeknek

A magasságmérőre rá lehet helyezni gyermeked első képét, és aztán a következőt ahogyan cseperedik. A gyerekek nagyon gyorsan nőnek. A képekkel vissza tudsz emlékezni milyenek is voltak a régi szép idők.

Zászlófüzér

A zászlófüzér gyönyörűen kiegészíti a helyiséget. Hogyan lehet felfűzni? A zászlófüzérre lyukakat kell gyártani, majd felfűzni egy madzagra.

Társasjáték alátét

Ezt a játékot ismeri mindenki, kicsik is és nagyok is, szóval fontosnak láttuk hozzátenni a készletünkhöz. Bábut és a kockát a készlet nem tartalmaz.

Állatkák falra

5 állatka, amit a falra, bútorra vagy ablakra tudsz felhelyezni. Ez egy 3D-s dekoráció amit mozgatható.

Nagy kezdőbetű

Gyermeked neve nagyon fontos. A gyermeked nevének az első kezdőbetűje méretre gyártjuk. Ne felejtsd el feltűntetni azt megjegyzésben. Ha elfelejtetted mi felhívunk és megkérdezzük.

Madárkák

A négy kicsi madárka szépen kiegészíti az üres helyeket, ahova már semmi sem fér el vagy ahova épp hiányzik valami. Ilyen apróságokra is gondoltunk.

Dekorációs kártyák

  • Szelfie
  • Ma apa vigyáz rám
  • A legszebb mosoly a világon – és még sok más. Kezdődhet is a fényképezés.

Álarc

Mindenki játszott állatkásat amikor kicsi volt ugye? A róka álarc szuper kiegészítő lehet.

A cikket Andrea fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival