OKTÓBER... Köszönjük, a weboldal teljes mértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Esernyő nyuszikkal - Matrica gyerekszobába

Esernyő nyuszikkal - Matrica gyerekszobába Esernyő nyuszikkal - Matrica gyerekszobába Esernyő nyuszikkal - Matrica gyerekszobába Esernyő nyuszikkal - Matrica gyerekszobába
Raktáron

16 660 FtA szett tartalmaz:

  • egy nagy nyuszis matricát (95×115cm)
  • 3db pillangó matricát (6×10cm)
  • 50db szívecskés matricát 9×8cm és 5,5×4,5cm méretben

A falmatrica részei egyenként felhelyezhetőek, így tetszés szerint elhelyezheted őket a falon, létrehozva ezzel egy egyedi dekorációt.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.