Egyedi ajándékot keresel a szerelmednek? Több információ.

Falmatricák - Akvarell állatok az ajtó körül

Falmatricák - Akvarell állatok az ajtó körül Falmatricák - Akvarell állatok az ajtó körül Falmatricák - Akvarell állatok az ajtó körül Falmatricák - Akvarell állatok az ajtó körül
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • N.1 - JOBB OLDALI
  • N.2 - BAL OLDALI

15 400 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után (a képen látható elrendezés szerint): m. 215 x sz. 104 cm. A képen látható falmatricák JOBB OLDALI elhelyezésűek.

A falmatrica részei különállók. A falmatricákat felhelyezheted úgy, ahogyan a képen látható, vagy akár saját elképzelésed szerint.

A falmatricák minőségi textil fóliából készülnek, melyek a falra helyezve egy igazi akvarell festmény hatását keltik.Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.