Fotóképek

Több információ
  Szűrés Fotóképek : 11
  Letöltés INGYEN

  A gyerekekből lesznek a kis tündérek és a kis szuperhősök, majd később a feleselő kamaszok, akik a szobájukba zárkóznak a legszívesebben… Örökíts meg minden emlékezetes pillanatot egy fotóképen. A fotókat minőségi Dibondra nyomtatjuk. A gyerekekről készült fotóképeket bármikor csodálgathatod. Ha épp alszanak, ha nincsenek otthon, amikor a barátaikkal játszanak, vagy ha épp a nagyszülőknél nyaralnak.
  Ha egy jó fotós vagy, a kép már valószínűleg ki is van választva. A képet kinyomtatjuk! A fotóképek leginkább a nappaliban lehetnek kitűnő faldekorációk, de akár a hálószobában, vagy az előszobában is megfelelő helyre találhatnak. Ha a hely engedi, a lépcsőházban, vagy az előszobában egy kollázs kép is kitűnő beszélgetésindító dekoráció lehet. A barátaitoktól mindig megkapjátok, hogy ti nem öregszetek. Ellenkezőleg a gyerekekkel, akik nőnek mint a gomba. A barátok tudják, hogy a család jelenti neked a legtöbbet.
  A gyerekekről készült fotóképek nem csak gyerekek, de kamaszok szobájába is ajánlott. A látogatók tudtára adja, hogy ki a szoba ura/úrnője, vagy hogy épp ki a felelős az ott található rendetlenségért. Anyukák csak bátran, ne takarítsatok a gyerekek helyett!
  Ha az oldalunkat épp egy ajándék keresgélése közben találtad, nagyszerű hírünk van számodra:
  Ha az ünnepelt személy családos, minden bizonnyal megörül egy vászonképnek, melyre egyedi fotót nyomtatunk. A fotót válasszátok ki közösen, ami később az ő otthona falát fogja díszíteni. Garantáltan van egy kedvenc fotója. Nem számít, ha nem lesz teljes a meglepetés. A legfontosabb, hogy a fotókép elnyerje az ünnepelt tetszését, és passzoljon a lakás stílusához.

  Ajándék házaspárnak – fotókép a házaspárról, fotókép az esküvőről, vászonkép a családról, a fontosabb családi események: évfordulók, születésnapok, keresztelők, bérmálkozás, érettségi, szalagavató.
  Ajándék újszülöttnek, babának és a szülőknek – ajándékozd meg őket egy fotóképpel a gyermekről.
  Ajándék nagyszülőknek – fotóképek az unokákról.