Visszaküldés

6. A SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

Figyelmeztetés: A T.t. 102/2014 sz. törvény 7 §, 6. bekezdése c) pontjára való tekintettel nem lehetséges olyan árut visszaadni, amely a fogyasztó személyes igényei szerint készült. Webáruházunkban személyre szabott termékeket lehet megvásárolni. Ennek a törvények az érvényében a fogyasztó az ilyen termék esetében NEM jogosult a szerződéstől való elálláshoz.

A fogyasztónak jogában áll a szerződéstől 14 napig indoklás nélkül elállni.

  • Azon termékeknél, melyeknél nem választotta ki a színt, amelyben az árut elő kell állítanunk.
  • Azon termékeknél, melyeknél nem választotta ki a méretet, amelyben az árut elő kell állítanunk.
  • Azon termékeknél, melyeknél nem választotta ki az aláírást (betűt, nevet), valamint a megszólítást a dekorációknál.

A fogyasztónak jogában áll gyakorolni az elálláshoz való jogát az eladónál levél formájában, vagy más adathordozón keresztül, például e-mailben.

A terméknek olyan állapotban kell lennie, amilyenben az a vásárlóhoz való megérkezéskor volt. A termék nem lehet használt, felragasztott és nem hiányozhat róla a védőfólia sem. A fent említett reklamációra vonatkozó feltételek betartása mellett a pénzösszeget átutaljuk az Ön bankszámlájára a szerződéstől való elállás napjától számított 14 napon belül. Azon termék, amely utánvét formájában lett kézbesítve cégünk címére, nem kerül átvételre.

A szerződéstől való elállás során az áruvisszaküldés költségei a fogyasztót terhelik. A szerződéstől való elállás esetén a vásárló köteles (amennyiben a terméket megkapta) postázni a terméket az eladó címére: INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, Košice 040 01, Slovakia.

Figyelmeztetés:

A Tk. 102/2014 sz. törvény 7§-ának 6. bekezdésének c) törvénye értelmében a személyes kérésre legyártott terméket nem lehet visszaküldeni. Webshopunkban olyan termékeket lehet vásárolni, melyeknek a megszólítását, színét, színkombinációját vagy a méreteit a fogyasztó maga választja ki. A törvény ezen értelmében a fogyasztónak az ilyen termékeknél NINCS jogosultsága a szerződéstől elállni. Ezért arra kérjük a tisztelt vásárlókat, hogy az ilyen termékek esetében ne álljanak el a szerződéstől, mivel az árut visszaküldjük és kérni fogjuk a postaköltség megtérítését. Amennyiben az ilyen termék nem kerül átvételre a vásárló köteles lesz a termék árának 100%-át+a postaköltséget, valamint a visszaküldés postaköltségét+ a termék újraküldésének postaköltségét megtéríteni, mindezt bankszámlára való előreutalással. A távolból megkötött szerződéstől való elállás űrlapját ITT találhatja