KARÁCSONY: 2022.12.12 23:59-ig beérkező rendelések karácsonyig elkészülnek. Köszönjük, hogy ezt az évet velünk töltöttétek, várunk benneteket 2023-ban is!

Falmatrica névvel - Nyuszi virágokkal

Falmatrica névvel - Nyuszi virágokkal
Raktáron

21 200 Ft
A nevet tüntesd fel a megjegyzésben. Ha név nélkül szeretnéd a falmatricát kérünk azt is tüntesd fel a megjegyzésben.A falmatrica mérete a felhelyezés után (ahogyan a képen látható): m. 94 x sz. 140 cm.

A falmatrica részei – a nyuszi a girland és a név külön-külön felhelyezhetőek. A falmatricákat felhelyezheted úgy ahogyan a képen látható, vagy saját elképzeléseid szerint is.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.