Gyönyörű inspirációk tőletek - állatos falmatricák

Inspiratív fotók tőletek

Megállás nélkül külditek nekünk a szebbnél szebb fotókat gyerekszobáitokról, aminek mi nagyon örülünk. Olyan helyeket találtok a falmatricáknak, amik nekünk eszünkbe sem jutnának.
Mi a legnagyobb örömmel és szeretettel készítjük a falmatricákat mint gyermekeiteknek úgy nektek is egyaránt. Boldogsággal tölt el bennünket mikor a fotókon viszontlátjuk, hogy milyen örömmel helyezitek fel a falmatricákat és fotózzátok a végeredményt. Az állatos falmatricák nagy népszerűségnek örvendenek, amin nem is csodálkozunk – gyönyörűen mutatnak szobáitok falán.Aztaaa, az ágy mögött gyönyörűen festenek

Az állatos falmaca az ágy mellett az amit ébredéskor meglát a gyermek, valamint az utolsó amit lefekvéskor megfigyel.


A gyerekek bátran “simogathatják” … kellemes a tapintásuk és moshatóak ;-)


A bútorra helyezve? Nagyszerű ötlet

A gyerekeknek biztosan a maximumon pörög a fantáziájuk ilyen “segítők” mellett.


Nem kell félni a bútorra való felhelyezéstől, gyönyörűen mutat és a gyerekeket is motiválhatja egy picit ha nem akarnak felöltözni.


A felhelyezés során valóban kreatívak vagytok

Egyik a másik mellett, vagy épp egymáson. A fontos az, hogy fergetegesen mutatnak a gyerekszobák falán.


Az egész szobában állatok “bolyonganak”

Minden egyes állt a szoba más-más szegletében? Miért is ne? A kreativitás nem ismer határokat.


Az ideális hely a felhelyezésre az ágy melletti fal, hogy a gyerekek könnyen rálássanak. Már a pici babák is imádják nézegetni az állatokat.


Számunkra a legnagyobb öröm az, ha gyermekeitek is örülnek

A gyerekek örülnek, mivel tudják, ha az állatok egy picit levállnak a falról, anyu egyből ott terem és egyszerűen visszaragasztja őket. :-)


Vegyél ihletet és küldd el nekünk fotódat a falmatricákkal díszített gyerekszobádról az info@inspio.huOssza meg ezt a cikket barátaival