Egy tábla a terveidnek


Adj teret a kreativitásnak

Minden bizonnyal találkoztál már olyan gyerekkel aki szeret rajzolni. A gyerekek viszont nem csak papírra szeretnek rajzolni, hanem a falra, az ajtóra, vagy bármilyen olyan helyre ahová a kezük elér. Alakíts ki gyermekednek egy olyan helyet ahol kedvére rajzolgathat és a falak is épségben maradnak. Hagyj elég teret gyermekednek, hogy fejlessze kreativitását. Helyezz a falra egy krétatáblát, vegyél hozzá pár krétát és indulhat is az önfeledt szórakozás.

Felhelyezés és karbantartás

A tábla falmatrica egyszerűen felhelyezhető. Csak le kell húzni a fóliát a hátlapról, fel kell helyezni a falra és kész is.
Nincs szükség semmiféle ragasztóra, festékre, ecsetre.
Keződhet a rajzolás. A klasszikus krétákon kívül krétafilc is használható ami nem hagy akkora rendetlenséget mint a kréta. Ezek a filcek bármely papírboltban megtalálhatóak.
A falmatrica karbantartása rendkívül egyszerű. A rajzok eltávolításához elég egy bevizezett szivacs vagy törlőrongy.
Ugye még mindig emlékszel a tábla előtt eltöltött időkre iskolás éveidből? :)

Többféle szín és forma

Kínálatunkban többféle színű és formájú krétatáblát találhatsz. Ezeket úgy helyezheted fel a falra, esetleg a bútorokra ahogyan neked tetszik.
Akár a hűtőszekrényre is felragaszthatod és használhatod mint emlékeztetőt. A gyerekszobában pedig nem csak rajzolás céljára használtók fel, hanem üzenő- vagy tervezőtáblaként is funkcionálhatnak.
Mindemellett a falra akár többéle formájú táblát is felhelyezhetsz egymás mellé, így minden családtagnak meglesz a saját táblája.

Nem szeretnél ragasztani?

Nem szeretnél semmit a falra ragasztani és csak egy emlékeztető táblát szeretnél? Kínálatunkban találhatsz különleges táblákat is.
A karbantartás menete ugyan olyan mint a falmatricánál.
Az ilyen táblák speciális DIBOND anyagból készülnek, melyek könnyűek, de ennek ellenére mégis masszívak.
A tábla szabadon elhelyezhető a polcon, vagy madzag segítségével felhelyezhető a falra.

A kreativitásnak nincsennek határai

Gyermeked a táblára felírhatja a magán- és mássalhangzókat, így könyebben megjegyzi majd őket.
A kezdő kisangolosok számára írd fel azokat az angol szavakat melyeket nehezebb megjegyezni, vagy esetleg egy-két matematikai feladatot, amiket megoldhatnak.
A család tagjai ezen a táblán a heti menüt is „megrendelhetik“.
Írj emlékeztetőket, hogy ne felejtsd el mikor találkoztok a barátnőddel, vagy mikor kell orvoshoz menned.
Az ilyen táblák nem csak dekorációs célt szolgálnak, hanem nagyszerűen kitöltik eredeti funkciójukat is. Hogy hogyan rajzolod le a megsütendő kalácsot és írod le annak receptjét már csak rajtad áll.

Tábla az irodába

A krétatáblát az irodában is nagyszerűen ki lehet használni a fontos adatok feljegyzéséhez amik így mindig szem előtt lehetnek.
Elhelyezheted a közös étkezőben és írhatsz rá emlékeztetőket, esetleg bocsánatkérő üzeneteket. „Ne haragudj, hogy eltörtem a kávés bögrédet, veszek neked egy újat.“
Lepd meg férjedet egy ilyen táblával, hogy a műhelyében feljegyezhesse rá, hogy milyen barkácseszközökre van még szüksége.
A tábla egy dolgozószobában is hasznos lehet. Felírhatsz rá egy motivációs idézetet és a terveidet a következő hónapra.

A cikket Ádám fordította


Ossza meg ezt a cikket barátaival