SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Térkép falmatrica gyerekeknek

Térkép falmatrica gyerekeknek Térkép falmatrica gyerekeknek Térkép falmatrica gyerekeknek Térkép falmatrica gyerekeknek
Raktáron

40 120 FtTudd meg ki ismeri jobban a világot – a szülők vagy a gyerekek? Az oktató jellegű gyerek térkép (127 × 198 cm) a masszív, textil fóliából készül.

A térképen találsz:

  • a világrészek és óceánok nemzetközi neveit
  • a világ különböző részein élő állatokat
  • közlekedési eszközöket – repülők, hajók, léggömbök stb.

Javasoljuk, hogy a térképet nagy formátumú matricaként ragaszd a falra – utasítás a ragasztáshoz. Az állatokat és a járműveket külön lehet felragasztani a falra és visszaszedhető.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.