Ingyen letölthető személyre szabott plakát

A rendszer automatikusan elküldi neked a fájlt nyomtatáshoz a megadott email címre, 10 percen belül. Ha a plakát nem érkezik meg, kérünk, ellenőrizd a spam mappát. Ha egyáltalán nem kaptad meg az e-mailt, próbáld újra generálni a plakátot, vagy használj másik e-mail címet. Ha probléma merül fel, kérünk, lépj kapcsolatba velünk. Köszönjük, és örülünk, hogy ellátogatottál hozzánk.

Sziasztok kedves szülők!

1️⃣ Bemutatunk egy szuper lehetőséget a kis csemeték számára – egy személyre szabott posztert gyermeketek betűjével és nevével, amit egyszerűen letölthettek és a szobájuk falára akaszthattok.

2️⃣ Válasszatok a különböző színsémák és dizájnok közül, hogy tökéletes posztert készítsetek, amely nemcsak egy érdekes díszítőelem lesz a gyerekszobában, hanem motiválja is a gyerekeket az ábécé tanulására és olvasására.

3️⃣ Ez a személyre szabott poszter ideális ajándék lehet a gyerekeiteknek, unokáitoknak, unokatestvéreiteknek, lánytestvéreiteknek és barátaitok gyermekeinek. Ez egyedülálló módja annak, hogy megmutassátok a gyerekeknek, hogy különlegesek és nevüknek van jelentése.

4️⃣ És mi a legjobb ebben a poszterben? Letölthetitek teljesen ingyen! Igen, jól hallottátok – ingyen!

5️⃣ Szóval, mire vártok még? Kattintsatok a fenti linkre, és szerezzétek meg a saját személyre szabott posztert a gyermeketeknek még ma!