SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Matricák gyerekeknek - Állatokkal teli erdő

Matricák gyerekeknek - Állatokkal teli erdő Matricák gyerekeknek - Állatokkal teli erdő Matricák gyerekeknek - Állatokkal teli erdő Matricák gyerekeknek - Állatokkal teli erdő
Raktáron

35 360 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után (ahogyan a képen látható): magasság 162 x szélesség 213cm.

Minden egyes fa, fűcsomó, gally, levél és állat külön-külön felhelyezhető, így a felhelyezés során kihasználhatod kreativitásod. Helyezd fel a fákat és az állatokat úgy, hogy kellemes hangulatot keltsenek a szobában.


Készíts egy varázslatos erdei világot gyermekeid számára a FOREST kollekció matricáival. Tudd meg, hogy hogyan.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.