Spotify üvegplakett, fotó és dal üveglapon

Ezt a terméket több mint 820+ elégedett vásárló vásárolta meg. 3 az előző héten.

A saját képet töltsd fel ide. Vagy küldd el nekünk e-mailben az info@inspio.hu címre
Ha kiválasztasz egy dalt az adatbázisunkból, és bejelölöd ezt az opciót, akkor QR-kódot generálunk a táblán. A kódot a telefonod fényképezőgépével szkennelheted be. Miután beolvastad, az alkalmazásra/webhelyre irányít téged, ahol lejátszhatod a kiválasztott dalt. Az üveg nem zenél, a lejátszáshoz Android / iOS / iPadOS rendszerű okostelefonra vagy táblagépre és internetkapcsolatra van szükség.


Spotify dalokkal díszített üvegtábla: személyre szabott ajándék, mely maradandó benyomást kelt!

Képzelj el azt a fantasztikus érzést, amikor szeretteid kicsomagolják az ajándékot, és benne találják a gyönyörű üvegtáblát a képükkel és kedvenc dalukkal. Szemük felragyog, és azonnal rájönnek, hogy valami igazán szép és egyedit ajándékoztál nekik. Ez pontosan az, amit elérhetsz a mi személyre szabott Spotify üvegtáblánkkall!

Hozd létre saját üvegképedet az INSPIO alkalmazásban – a folyamat egyszerű és szórakoztató. Tölts fel egy képet, válassz kedvenc dalt és motívumot, adj hozzá szöveget, és máris látni fogod, hogy néz ki a az üvegtábla. Ezután egyszerűen add hozzá a kosaradhoz, és mi gondoskodunk a többről.

5 ok, amiért érdemes megvásárolni az üvegtáblát képpel:
1️⃣ Prémium minőség: Az üvegplakettjeink átlátszó üvegből készülnek csiszolt élekkel, és svájci környezetbarát tintákat használunk GREENGUARD tanúsítvánnyal, amelyek ellenállnak a karcolásoknak.
2️⃣ Gyors szállítás: Rendeld meg a plakettet ma, és mi 24 órán belül elkészítjük és elküldjük!
3️⃣ Biztonságos csomagolás: Kartoncsomagolásaink az INSPIO termékekhez vannak tervezve, így plakett biztonságban és sérülésmentesen érkezik.
4️⃣ Személyre szabott testreszabás: Alakítsd ki a plakettet pontosan az elképzeléseid szerint – válassz egy képet, kedvenc dalt, motívumot és szöveget, amely legjobban kifejezi az érzéseidet és az üzenetedet.
5️⃣ Adj örömöt: Az üvegplakett a Spotify-val tökéletes ajándék barátoknak, partnernek, családnak, vagy akár magadnak is. Ajándékozz valakinek örömöt egyedi módon!

Ne várj tovább – rendelj ma még egy fantasztikus üvegplakettet a képpel, ajándékozz egy emlékezetes ajándékot szeretteidnek!