Ajándék keresztelőre fiúknak

Ezt a terméket több mint 10+ elégedett vásárló vásárolta meg. 1 az előző héten.


Ha saját képet szeretnél a táblára akkor töltsd fel ide. Ha később a rendelés után szeretnéd elküldeni a képet, akkor küld el nekünk az info@inspio.hu e-mail címre.
Magasság:
30 cm
Szélesség:
20 cm
Anyag:
Üveg


Üveg ajándék évfordulóra: személyre szabott ajándék, mely maradandó benyomást kelt!

Képzelj el azt a fantasztikus érzést, amikor szeretteid kicsomagolják az ajándékot, és benne találják a gyönyörű üvegtáblát a képükkel vagy akár kedvenc dalukkal. Szemük felragyog, és azonnal rájönnek, hogy valami igazán szép és egyedit ajándékoztál nekik. Ez pontosan az, amit elérhetsz a mi személyre szabott üvegtáblánkkall!

Hozd létre saját üvegképedet az INSPIO alkalmazásban – a folyamat egyszerű és szórakoztató. Tölts fel egy képet, válassz kedvenc dalt és motívumot, adj hozzá szöveget, és máris látni fogod, hogy néz ki a az üvegtábla. Ezután egyszerűen add hozzá a kosaradhoz, és mi gondoskodunk a többről.

5 ok, amiért érdemes megvásárolni az üvegtáblát képpel:
1️⃣ Prémium minőség: Az üvegplakettjeink átlátszó üvegből készülnek csiszolt élekkel, és svájci környezetbarát tintákat használunk GREENGUARD tanúsítvánnyal, amelyek ellenállnak a karcolásoknak.
2️⃣ Gyors szállítás: Rendeld meg a plakettet ma, és mi 24 órán belül elkészítjük és elküldjük!
3️⃣ Biztonságos csomagolás: Kartoncsomagolásaink az INSPIO termékekhez vannak tervezve, így plakett biztonságban és sérülésmentesen érkezik.
4️⃣ Személyre szabott testreszabás: Alakítsd ki a plakettet pontosan az elképzeléseid szerint – válassz egy képet, kedvenc dalt, motívumot és szöveget, amely legjobban kifejezi az érzéseidet és az üzenetedet.
5️⃣ Adj örömöt: Az üvegplakett tökéletes ajándék barátoknak, partnernek, családnak, vagy akár magadnak is. Ajándékozz valakinek örömöt egyedi módon!

Ne várj tovább – rendelj ma még egy fantasztikus üvegplakettet a képpel, ajándékozz egy emlékezetes ajándékot szeretteidnek!