INSPIO játszószőnyeg - Türkiz medve MINT

INSPIO játszószőnyeg - Türkiz medve MINT INSPIO játszószőnyeg - Türkiz medve MINT INSPIO játszószőnyeg - Türkiz medve MINT INSPIO játszószőnyeg - Türkiz medve MINT
Raktáron

28 700 Ft
Gyermeked nevét tüntesd fel a megjegyzésben. Ha név nélkül szeretnéd a terméket, akkor azt is tüntesd fel: "NÉV NÉLKÜL"A játszószőnyeg mérete h.113 x sz.113 cm.
A tányéralátét mérete h.27 x sz.37 cm.
Anyaga: vinyl
Vastagság: 3 mm
Tisztítás: töröld le nedves ruhával vagy öblítsd le folyó víz alatt.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚Az INSPIO szerzői játszószőnyeg kollekciója Valentína Figeľová szlovák grafikus és illusztrátor együttműködésével készült.

Valentína Szlovákiában él és alkot, alkotásai között reklámgrafikákat és gyerekeknek és felnőtteknek szánt illusztrációkat és printeket is megtalálsz.


Szeretnél többet megtudni arról, hogyan készültek az új szerzői INSPIO játszószőnyegek gyerekeknek és a Valentína által illusztrált Kancsók, kosarak, mézeskalácsok – Ismerd meg mesterségeinket c. gyerekkönyvről? Olvasd el interjúnkat.A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka a tervezőkkel és illusztrátorokkal kezdeményezett szerzői együttműködés része. Ezen játszószőnyegek és falmatricák dizájnját semmilyen más webáruház oldalán nem találod meg.A játszószőnyeget gyerekeknek 3 mm vastag vinylből készítjük. Környezetbarát festékkel nyomtatjuk. Az egyedi INSPIO dizájnnal nem csak a gyerekeket, de a szülőket is elvarázsolja.
Az INSPIO kellemes és meleg tapintású. Tompítja a hangokat és nagyon egyszerűen tisztítható.


A többi játszószőnyeg megtekintése