INSPIO játszószőnyeg - Pingvin

INSPIO játszószőnyeg - Pingvin
Raktáron

23 460 Ft
Meno, ktoré chcete napísať na tovar nám napíšte do tejto poznámky. Ak meno nechcete, napíšte prosím ,,BEZ MENA,,A játszószőnyeg mérete h.113 x sz.113 cm.
A tányéralátét mérete h.27 x sz.37 cm.
Anyag: vinyl
Vastagság: 3 mm
Tisztítás: töröld le nedves ruhával vagy öblítsd le folyó víz alatt.Az INSPIO szerzői játszószőnyeg kollekciója Valentína Figeľová szlovák grafikus és illusztrátor együttműködésével készült.

Valentína Szlovákiában él és alkot, alkotásai között reklámgrafikákat és gyerekeknek és felnőtteknek szánt illusztrációkat és printeket is megtalálsz.


Szeretnél többet megtudni arról, hogyan készültek az új szerzői INSPIO játszószőnyegek gyerekeknek és a Valentína által illusztrált Kancsók, kosarak, mézeskalácsok – Ismerd meg mesterségeinket c. gyerekkönyvről? Olvasd el interjúnkat.A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka a tervezőkkel és illusztrátorokkal kezdeményezett szerzői együttműködés része. Ezen játszószőnyegek és falmatricák dizájnját semmilyen más webáruház oldalán nem találod meg.A játszószőnyeget gyerekeknek 3 mm vastag vinylből készítjük. Környezetbarát festékkel nyomtatjuk. Az egyedi INSPIO dizájnnal nem csak a gyerekeket, de a szülőket is elvarázsolja.
Az INSPIO kellemes és meleg tapintású. Tompítja a hangokat és nagyon egyszerűen tisztítható.


A többi játszószőnyeg megtekintése