Szatén ágyneműhuzat Starlet Szilvakék

Szatén ágyneműhuzat Starlet Szilvakék Szatén ágyneműhuzat Starlet Szilvakék Szatén ágyneműhuzat Starlet Szilvakék Szatén ágyneműhuzat Starlet Szilvakék
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • T.1 140x200 + 70x90 cm

7 700 Ft
A Starlet Plum Blue szatén ágynemű, megfordítható, 100% pamutból készült, 140×200/70×90 és 220×200/2× 70×90 cm-es méretben. Ne hagyja magát megtéveszteni. A pamut szatén egy tisztán természetes anyag, ellentétben a poliészterrel. Mit jelent ez? A poliészter, bár fényesebb, de csúszós, hűvös és nagyon szívesen foszlik. A Starlet Plum Blue fordítható ágynemű pamutszaténból készült, amely puha tapintású, garantálja a luxust és a minőséget. Az ágynemű szellős, nedvszívó és cipzárral záródik. Az egész ágynemű gyönyörű szilvakék színű. A paplanhuzat előlapján apró fehér képződmények találhatók, amelyek apró levelekre emlékeztetnek. A paplanhuzat hátoldalán ismét fehér pöttyök találhatók. A párnahuzat mindkét oldalán ugyanolyan, mint a paplanhuzat. A klasszikus szett 1 paplanhuzatot és 1 párnahuzatot, a francia szett 1 paplanhuzatot és két párnahuzatot tartalmaz. A paplanhuzatok Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az ágyneműk Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A karbantartás egyszerű, javasoljuk, hogy 40–60 °C-on, cipzárral zárva, fordított oldalon mossuk, és alacsonyabb fordulatszámon centrifugáljuk, hogy elkerüljük a pamutszálak károsodását. Kérjük, ne használjon fehérítő és fehérítőszereket tartalmazó mosószereket.

  • Színe: A színt nem lehet elrontani, de a színt nem lehet lecserélni: Sötétkék
  • 100% pamut
  • Mosás: 40 °C
  • Mintázat: Ornamentika
  • Záródás: cipzár

Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚