Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten

Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten Pamut ágyneműhuzat Szitakötők a réten
Ezt a terméket több mint 10+ elégedett vásárló vásárolta meg.
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • T.1 140x200 + 70x90 cm

6 700 Ft
A Dragonflies in the Meadow ágyneműgarnitúra 100% sima renforce pamutból készült, és az új BedTex HomeLine kollekcióból származik. A pamut lepedők megfordíthatóak. A paplanhuzat előlapján a réti kékcsengőkre emlékeztető ibolyakék virágok láthatók, közöttük szitakötők repkednek. Az előlapon lévő minta nyomtatása Waterprint technológiával készült, ahol a minta olyan, mintha vízfestékkel festették volna. A paplanhuzat hátoldala lila színű, fehér pöttyökkel. A párnahuzat szintén megfordítható, mintája és színe megegyezik a paplanhuzatéval. Az ágynemű ajánlott színei a fehér, a lila és a lila. Az ágynemű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az ágynemű Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. Karbantartása egyszerű, 40–60 °C-on, cipzárral a hátoldalon történő mosást és alacsonyabb fordulatszámon történő centrifugálást ajánlunk, hogy a pamutszálak ne sérüljenek. Kérjük, ne használjon fehérítő és fehérítőszereket tartalmazó mosószereket.

  • Színe: A színt nem lehet elrontani, a színt nem lehet elrontani.
  • 100% pamut
  • Mosás: 60 °C
  • Mintázat: Virágok
  • Cipzár

Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚