Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas

Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas Pamut ágyneműhuzat Karácsonyi rénszarvas
Ezt a terméket több mint 10+ elégedett vásárló vásárolta meg.
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • T.1 220x200 + 2x 70x90 cm

10 800 Ft
A Sobi karácsonyi lepedők 100% sima pamutból készültek és megfordíthatóak. A pamut lepedőket francia méretben kínáljuk 220×200 / 2× 70×90 cm. A lepedő egyik oldala piros, a másik oldala fehér, rénszarvasokkal. Attól függ, hogy melyik oldalra választja az arcot, hogy piros vagy fehér. De mindkét oldalon sok rénszarvas lesz piros és szürke színben, amelyek között fák, hópelyhek és kis feliratok „Marry Christmas“ vannak. A párnahuzat megfordítható is, fehér vagy piros színben, rénszarvasokkal. Az ágyneműgarnitúrát közvetlenül az ágyon színegyeztetheti. A lepedőgarnitúra 2 párnahuzatot és 1 paplanhuzatot tartalmaz. Az ágyneműk Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az ágynemű ajánlott színei a piros, a fehér és a sötétszürke.

Az ágyneműk Öko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Karbantartása egyszerű, 40–60 °C-on, cipzárral a hátoldalon történő mosást és alacsonyabb fordulatszámon történő centrifugálást ajánlunk, hogy a pamutszálak ne sérüljenek. Kérjük, ne használjon fehérítő és fehérítőszereket tartalmazó mosószereket.

  • Színe: A színt nem lehet elrontani, de a színt nem lehet lecserélni: Fehér és piros
  • 100% pamut
  • Mosás: 60 °C
  • Mintázat: Karácsony
  • Cipzáras záródás.

Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚