FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Tündérek - Fali matrica gyerekszobába

Tündérek - Fali matrica gyerekszobába Tündérek - Fali matrica gyerekszobába Tündérek - Fali matrica gyerekszobába Tündérek - Fali matrica gyerekszobába Tündérek - Fali matrica gyerekszobába
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • Szürke és pink - 90cm

14 100 FtA szett tartalmaz:

2 tündérkét
20 szívecskét
16 pöttyöt
10 csillagot
1 szöveget: all girls are princess


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.