FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Textil falmatricák - Zsiráf a SZAFARI világából

Textil falmatricák - Zsiráf a SZAFARI világából Textil falmatricák - Zsiráf a SZAFARI világából
Raktáron

24 140 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után (ahogyan a képen látható) – m. 180 x sz. 185 cm.


Szerzői SZAFARI kollekció, mely Monika Tomis és a Monika Tomassi Studio közreműködésével készült. A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi szerzői együttműködésben a dizájnerekkel és az illusztrátorokkal. Ezért más e-shopban nem is találhatóak meg.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.