JÚLIUS... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból

Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból
Raktáron

37 400 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után megközelítőleg (ahogyan a képen látható) m. 130 x sz. 300 cm.

A falmatrica részei- az állatok csoportja külön felhelyezhetőek. A szafari falmatricákat felhelyezheted úgy, ahogyan a képen látható, vagy akár saját elképzeléseid szerint is.


Szerzői SZAFARI kollekció, mely Monika Tomis és a Monika Tomassi Studio közreműködésével készült. A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi szerzői együttműködésben a dizájnerekkel és az illusztrátorokkal. Ezért más e-shopban nem is találhatóak meg.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.