MÁRCIUS: Minden terméket mi gyártunk. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz.

Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból

Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból Textil falmatrica - SZAFARI állatok a vadonból
Raktáron

45 700 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után megközelítőleg (ahogyan a képen látható) m. 130 x sz. 300 cm.

A falmatrica részei- az állatok csoportja külön felhelyezhetőek. A szafari falmatricákat felhelyezheted úgy, ahogyan a képen látható, vagy akár saját elképzeléseid szerint is.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚Az INSPIO SZAFARI szerzői kollekció a Mona Tomassi-val és a Mona Tomassi Studio-val való együttműködés során jött létre.

A lengyel származású Mona designer-ként dolgozik, jelenleg Spanyolországban él. Stúdiójában kézzel festve készíti a szebbnél szebb grafikákat főleg szövetre, melyeket később digitalizál. Már 15 éves korától fest, és ez idő alatt többek között a Sinsay Kids-nek is készített grafikákat.


Monáról és munkájáról többet is megtudhatsz a vele készített INSPIO interjúból. Elárulta nekünk hogyan lett az akvarell technika szerelmese, valamint beavatott minket munkája menetébe is.A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi mely a designerekkel és illusztrátorokkal való szerzői együttműködés során keletkezett. Ezért ezek a grafikák nem találhatóak más e-shopban.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.