DECEMBER... Köszönjük, a weboldal teljes mértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 4 munkanapon belül.

Skandináv stílusú állatkás falmatrica gyerekeknek

Skandináv stílusú állatkás falmatrica gyerekeknek Skandináv stílusú állatkás falmatrica gyerekeknek Skandináv stílusú állatkás falmatrica gyerekeknek Skandináv stílusú állatkás falmatrica gyerekeknek
Raktáron

11 900 FtA szett tartalmaz:

– 5 darab különálló állat falmatricát, amelyek mérete 30×15cm (többször is áthelyezhető)Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.