SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Őzikék az erdőben - Akvarell falfestmény

Őzikék az erdőben - Akvarell falfestmény
Raktáron

74 800 FtA képen a következő méret látható m. 177× sz. 170 cm (bal oldal) és m. 164 x sz. 136 cm (jobb oldal).

A matrica részei – fák csoportja, őzike külön ragaszthatóak fel. Az akvarell falfestmény tele van az erdei állatok legszebb választékával, és egy őzikék által lakott erdő elvarázsolt világát ábrázolja.


Készíts egy varázslatos erdei világot gyermekeid számára a FOREST kollekció matricáival. Tudd meg, hogy hogyan.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.