FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Nyírfa imádnivaló állatokkal - Gyerek matrica

Nyírfa imádnivaló állatokkal - Gyerek matrica
Raktáron

51 000 FtA képen a következő méret látható m. 260 x sz. 210 cm.

A matrica részei – törzs, fű, ágak, levelek és az állatok külön ragaszthatóak fel. Tervezd meg a saját erdődet a kép szerint vagy saját elképzelésed szerint. Környezetbarát tintát használunk, nem dolgozunk mérgező anyagokkal így az INSPIO matricái biztonságosak újszülöttek és gyerekek számára is.


Készíts egy varázslatos erdei világot gyermekeid számára a FOREST kollekció matricáival. Tudd meg, hogy hogyan.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.