FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Gyerekszoba falmatrica - Türkiz, szürke maci csillagokkal

Gyerekszoba falmatrica - Türkiz, szürke maci csillagokkal Gyerekszoba falmatrica - Türkiz, szürke maci csillagokkal Gyerekszoba falmatrica - Türkiz, szürke maci csillagokkal Gyerekszoba falmatrica - Türkiz, szürke maci csillagokkal
Raktáron

18 800 Ft
Gyermekeid nevét tüntesd fel a megjegyzésben! Ha név nélkül szeretnéd a falmatricát, akkor azt is tüntesd fel a megjegyzésben.A szett tartalmaz:

  • 1 mackós falmatricát 80×90 cm méretben
  • 18 csillagos falmatricát 12×12 cm méretben (a csíkok a csillagokon a grafika része)
  • 33 csillagos falmatricát 5×5 cm méretben


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.