Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak

Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica lányoknak
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • Állatok névvel 120x65cm + szivecskék és csillagok

11 700 Ft
A kosárba tétel előtt gyermeked nevet tüntesd fel a megjegyzésben! Maximum 9 betűből állhat.Ez a matrica lányoknak alkalmas.
Fiúknak ezt ajánljuk: Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.