FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak

Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak Gyerekszoba falmatrica - Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • Állatok névvel 120x65cm + szívecskék és csillagok

11 700 Ft
A kosárba tétel előtt gyermeked nevet tüntesd fel a megjegyzésben! Maximum 9 betűből állhat.Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.