OKTÓBER... Köszönjük, a weboldal teljes mértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Gyerekszoba falmatrica - Állatkert az ajtó körül

Gyerekszoba falmatrica - Állatkert az ajtó körül Gyerekszoba falmatrica - Állatkert az ajtó körül Gyerekszoba falmatrica - Állatkert az ajtó körül
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • N.1 - 9db, 14-től 29 cm-ig, JOBB
  • N.2 - 9db, 14-től 29 cm-ig, BAL
  • N.3 - 9db, 14-től 29 cm-ig, mindkét oldal

11 000 Ft  1. A bal oldali falmatrica csak bal oldalra ragaszható fel az ajtó tetejétől az ajtó aljáig
  2. A jobb oldali falmatrica csak jobb oldalra ragaszható fel az ajtó tetejétől az ajtó aljáig
  3. A mindkét oldal: a falmatrica néhány darabja jobb, néhány darabja bal oldalra ragaszható fel, az ajtó tetejétől az ajtó aljáig

Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.