KARÁCSONY: 2022.12.12 23:59-ig beérkező rendelések karácsonyig elkészülnek. Köszönjük, hogy ezt az évet velünk töltöttétek, várunk benneteket 2023-ban is!

Falmatricák - Utazó állatkák

Falmatricák - Utazó állatkák Falmatricák - Utazó állatkák
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • N.1.
  • N.2.

15 400 FtA falmatrica mérete a felhelyezés után (ahogyan a képen látható): m. 155 x sz. 165 cm.

A falmatrica részei – az állatok és a felhők külön-külön felhelyezhetőek. A falmatricákat felhelyezheted úgy ahogyan a képen látható, vagy saját elképzeléseid szerint is.Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.