KARÁCSONY: 2022.12.12 23:59-ig beérkező rendelések karácsonyig elkészülnek. Köszönjük, hogy ezt az évet velünk töltöttétek, várunk benneteket 2023-ban is!

Falmatricák - Erdei állatkák

Falmatricák - Erdei állatkák Falmatricák - Erdei állatkák Falmatricák - Erdei állatkák Falmatricák - Erdei állatkák Falmatricák - Erdei állatkák
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • N.1.
  • N.2.

12 100 Ft  • N.1. – Az állatok mérete 25cm-től 27cm-ig. A falmatrica 120cm széles.
  • N.2. – Az állatok mérete 42cm-től 50cm-ig


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚Tekintsd meg, hogyan rendeztünk be egy gyerekszobát ilyen stílusban, és hogy hogyan született ez a kollekció.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.