Falmatrica - SZAFARI az ágy mögé

Falmatrica - SZAFARI az ágy mögé Falmatrica - SZAFARI az ágy mögé Falmatrica - SZAFARI az ágy mögé
Ezt a terméket több mint 10+ elégedett vásárló vásárolta meg.
Raktáron

32 300 FtA falmatrica mérete m. 94 x sz. 193 cm.

Hogyan helyezhetőek fel a falmatricák gyorsan és egyszerűen az ágy mögé? Ide kattintva megtudhatod.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚

Az INSPIO SZAFARI szerzői kollekció a Mona Tomassi-val és a Mona Tomassi Studio-val való együttműködés során jött létre.

A lengyel származású Mona designer-ként dolgozik, jelenleg Spanyolországban él. Stúdiójában kézzel festve készíti a szebbnél szebb grafikákat főleg szövetre, melyeket később digitalizál. Már 15 éves korától fest, és ez idő alatt többek között a Sinsay Kids-nek is készített grafikákat.


Monáról és munkájáról többet is megtudhatsz a vele készített INSPIO interjúból. Elárulta nekünk hogyan lett az akvarell technika szerelmese, valamint beavatott minket munkája menetébe is.A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi mely a designerekkel és illusztrátorokkal való szerzői együttműködés során keletkezett. Ezért ezek a grafikák nem találhatóak más e-shopban.Az INSPIO falmatrica
könnyen ragaszható. A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. Minőségi falmatrica, amely nem káros az egészségre. Az öntapadós falmatrica ideális választás hálószobába, gyerekszobába vagy a nappaliba.A falra való felhelyezés nagyon könnyű, nem szükséges további ragasztó használata.
Olvasd el az utasításokat, hogy hogyan lehet egyszerűen felragasztani egy nagy formátumú matricát az ágy mögé.