OKTÓBER... Köszönjük, a weboldal teljes mértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Falmatrica - Hold és kislány létrával

Falmatrica - Hold és kislány létrával Falmatrica - Hold és kislány létrával Falmatrica - Hold és kislány létrával Falmatrica - Hold és kislány létrával Falmatrica - Hold és kislány létrával
Raktáron

26 260 FtA szett tartalmaz:

  • 1 Holdat ábrázoló falmatricát 95×95cm méretben
  • 1 Kislányt ábrázoló falmatricát 95×51cm méretben
  • 1 Létra falmatricát 110×25cm méretben
  • 60 kisebb pöttyöket ábrázoló matricát 10cm-ig

A mi tippünk: a hold matrica felhelyezhető a gyerekszoba falára, vagy akár méretre is szabható (a hátlapról való lehúzás előtt, olló és vonalzó segítségével) és felhelyezhető a mennyezetig. A kislány és létra matrica különálló, így a hold magasságázoz lehet igazítani.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.