FIGYELEM!!!... A táblákat apák napjára 06.20 24 órán belül elküldjük, mint minden más táblát. Csütörtökig, az-az 06.17-ig 10:00 óráig leadott rendeléseket táblákra a következő munkanap kézbesítjük:-)

Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok

Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok Falmatrica gyerekszobába - Szürke hőlégballonok
Raktáron

16 100 FtA szett (100×70cm) tartalmaz:
1 hőlégballont 50×30cm méretben
3 hőlégballont 40×24cm méretben
3 hőlégballont 30×18cm méretben

80 pöttyös falmatricát, amelynek átmérője 4,5cmAz INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.