Egyedi ajándékot keresel a szerelmednek? Több információ.

Falmatrica fiúknak színes névvel

Falmatrica fiúknak színes névvel
Raktáron

7 500 Ft
A nevet, amit a falmatricára szeretnél, írd a megjegyzésbe (csak azután kattints a Behelyezem a kosárba gombra).A név a falmatricához maximum 9 betűt tartalmazhat. Ez a falmatrica más falmatricák kiegészítője: Névre szóló állatkás falmatrica fiúknak.

A színek és a minták előnézetét a termék alatt található képen láthatod. Ezek előre adottak minden betű esetében, utólagosan nem lehet őket módosítani.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.