DECEMBER... Köszönjük, a weboldal teljes mértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 4 munkanapon belül.

Falmatrica- Fa barna színben

Falmatrica- Fa barna színben Falmatrica- Fa barna színben Falmatrica- Fa barna színben Falmatrica- Fa barna színben Falmatrica- Fa barna színben
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • 200x110cm

32 500 Ft  • TIPP: A CIK-CAK csíkokat akár szét is nyírhatod és alkalmazhatod véletlenszerűen. Kiegészítik az üres helyeket és megadják a meleg hatást.


Tekintsd meg, hogyan rendeztünk be egy gyerekszobát ilyen stílusban, és hogy hogyan született ez a kollekció.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.