SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Falmatrica dombok és hegyek

Falmatrica dombok és hegyek Falmatrica dombok és hegyek
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • N.1 - 160x90cm
  • N.2 - 180x100cm

19 500 Ft<div class=\„embed-responsive embed-responsive-16by9\“> <iframe width=\„550\“ height=\„309\“ src=\„https://www.youtube.com/embed/7No6Moue018“ frameborder=\„0\“ allow=\„accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture\“ allowfullscreen>


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.