Egyedi ajándékot keresel a szerelmednek? Több információ.

Falmatrica - Baglyok természetes színekben

Falmatrica - Baglyok természetes színekben
Raktáron

13 300 FtA matrica mérete a kép szerinti elhelyezés után: m. 125 x sz. 205 cm.

matricák részei különállók. Rendezd el a matricákat, ahogyan a képen látod vagy pedig saját elképzelésed szerint.

  • TIPP: A cikkcakkos vonalakat szétvághatod és pipa alakban is felragaszthatod a falra. Nem feltűnők, de valójában kitöltik a falat és kellemes hatást keltenek majd annak ellenére is, hogy nem túl láthatók.

Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚Tekintsd meg, hogyan rendeztünk be egy gyerekszobát ilyen stílusban, és hogy hogyan született ez a kollekció.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.