MÁRCIUS: Minden terméket mi gyártunk. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz.

Falmatrica - A sárkányok mesebeli birodalma

Falmatrica - A sárkányok mesebeli birodalma Falmatrica - A sárkányok mesebeli birodalma
Raktáron

30 800 FtA matrica mérete felhelyezés után (a képen látható elrendezés szerint) körülbelül m. 165 x sz. 236 cm.

A matricák részei különállók. Rendezd el a matricákat, ahogyan a képen látod vagy pedig saját elképzelésed szerint.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO szerzői kollekció a Weero_design ismert Szűcs Luca illusztrátor együttműködésével készült.

Luca magyar illusztrátor, Magyarországon él és alkot. Már kiskorától rajzol, és mindig nagy álma volt, hogy egyszer grafikus/illusztrátor lesz. Annak ellenére, hogy sosem tanult képzőművészeti iskolán, elindult ezen az úton és álma lassan valóra válik.


Többet Lucáról a vele készült INSPIO interjúban tudhatsz meg. Elolvashatod miért meditatív folyamat számára a rajzolás, valamint hogyan álmodja meg karaktereit. Megtudhatod honnan merít ihletet, és miért választotta a Weero művésznevet.


A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi, mely a designerekkel és illusztrátorokkal való szerzői együttműködés során keletkezett. Ezért ezek a grafikák nem találhatók meg más e-shopban.Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.