SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Erdei táj gyerekszobába

Erdei táj gyerekszobába
Raktáron

29 240 FtA képen a következő méret látható m. 147 x sz. 150 cm.

A matrica részei – fák csoportja, tobozok külön ragaszthatóak fel. Tervezd meg a saját erdődet a képen látható elrendezés szerint, vagy a saját elképzelésed szerint. Az INSPIO falmatricát a minőségi textil fóliára nyomtatjuk, környezetbarát nyomtatással.


Készíts egy varázslatos erdei világot gyermekeid számára a FOREST kollekció matricáival. Tudd meg, hogy hogyan.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.