SZEPTEMBER... Köszönjük, a weboldal teljesmértékben működik és minden megrendelést teljesítünk. A táblákat 24 órán belül elkészítjük és postázzuk. A falmatricákat pedig 8 munkanapon belül.

Erdei táj állatokkal - Akvarell matrica

Erdei táj állatokkal - Akvarell matrica
Raktáron

56 780 FtA képen a következő méret látható m. 260 x sz. 225 cm.

A matrica részei – törzs, fű, faág, levelek és állatok külön ragaszthatóak fel. Tervezd meg a saját erdődet a képen látható elrendezés szerint, vagy a saját elképzelésed szerint. Az INSPIO falmatricát a minőségi textil fóliára nyomtatjuk, környezetbarát nyomtatással.


Készíts egy varázslatos erdei világot gyermekeid számára a FOREST kollekció matricáival. Tudd meg, hogy hogyan.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.