Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába

Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába
Raktáron

14 100 FtA matrica mérete felragasztás után m. 147 x sz. 30cm.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚
Az INSPIO szerzői kollekció a Weero_design ismert Szűcs Luca illusztrátor együttműködésével készült.

Luca magyar illusztrátor, Magyarországon él és alkot. Már kiskorától rajzol, és mindig nagy álma volt, hogy egyszer grafikus/illusztrátor lesz. Annak ellenére, hogy sosem tanult képzőművészeti iskolán, elindult ezen az úton és álma lassan valóra válik.


Többet Lucáról a vele készült INSPIO interjúban tudhatsz meg. Elolvashatod miért meditatív folyamat számára a rajzolás, valamint hogyan álmodja meg karaktereit. Megtudhatod honnan merít ihletet, és miért választotta a Weero művésznevet.


A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi, mely a designerekkel és illusztrátorokkal való szerzői együttműködés során keletkezett. Ezért ezek a grafikák nem találhatók meg más e-shopban.Falmatrica INSPIO.

  • Hogy otthonodban gyönyörű harmónia uralkodjon.Gyors szállítás

A matricákat 4 nap alatt elkészítjük és elküldjük. Alakítható vagy személyre szabható.

Falra való ragasztás

A nagyobb matricákat célszerű párban felragasztani a falra. A kisebb matricák egyszerű ragasztást igényelnek.

Nem sikerült? Semmi gond!

A matricákat újra ragaszthatod, de ha valami nem sikerül, akkor új matricát készítünk neked.

Dekoráld ki az egész szobát

Az INSPIO matricák nagyok és különböző módon kombinálhatók.

Áthelyezhető matrica

Textil fólia

Gyerekbarát színek

Nem igényel további ragasztót

Könnyű felhelyezés

Nem károsítja a falat


Az INSPIO falmatrica

A falmatricákat a masszív, mosható speciális INSPIOTEX fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatók és többször áthelyezhetők.

A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik. A különleges INSPIOTEX fólia lehetővé teszi a gyors faldekorálást néhány perc alatt. A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.
Nálunk a matricákat testre szabhatod vagy nevet adhatsz hozzá. A falmatrica felragasztása nagyon egyszerű és biztosan sikerülni fog.

Mi történik BALESET esetén? Teljes mértékben rendelkezésre állunk, és szívesen elkészítjük az új terméket, vagy annak részét.

Minden család megérdemli, hogy egyedülálló harmóniában éljen.
Gyönyörű kapcsolatok szép otthont alkotnak. Ha örömmel vagyunk otthon, ezt kinyilvánítjuk. Ajándékokkal, és azzal, hogy közösen tökéletesítjük otthonunkat és, hogy együtt töltjük az időnket. Az INSPIO segít a családoknak kifejezni a szeretetüket, és kellemes környezetet teremteni otthonukban.

Nálunk mindent megtalálsz, hogy otthonod gyönyörű harmóniában legyen. Gyönyörű dekorációk, kiegészítők és ajándékok, amelyek kifejezik családotok egyediségét.
Ezért folyamatosan új dizájnokkal, termékválasztékkal és innovációkkal állunk elő.