MÁRCIUS: Minden terméket mi gyártunk. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz.

Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába

Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába Dínós magasságmérő fiúknak, dinoszauruszos matrica gyerekszobába
Raktáron

15 400 FtA matrica mérete felragasztás után m. 147 x sz. 30cm.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚


Az INSPIO szerzői kollekció a Weero_design ismert Szűcs Luca illusztrátor együttműködésével készült.

Luca magyar illusztrátor, Magyarországon él és alkot. Már kiskorától rajzol, és mindig nagy álma volt, hogy egyszer grafikus/illusztrátor lesz. Annak ellenére, hogy sosem tanult képzőművészeti iskolán, elindult ezen az úton és álma lassan valóra válik.


Többet Lucáról a vele készült INSPIO interjúban tudhatsz meg. Elolvashatod miért meditatív folyamat számára a rajzolás, valamint hogyan álmodja meg karaktereit. Megtudhatod honnan merít ihletet, és miért választotta a Weero művésznevet.


A kollekció az INSPIO ORIGINAL márka részét képezi, mely a designerekkel és illusztrátorokkal való szerzői együttműködés során keletkezett. Ezért ezek a grafikák nem találhatók meg más e-shopban.Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.