Alakíts ki egy egyedi otthont az INSPIO-val.

Cikkcakkos falmatrica rózsaszínben

Cikkcakkos falmatrica rózsaszínben
Raktáron
Válasszon egy verziót:
  • 30 db

18 300 FtA minta szélessége 33cm-től 37cm-ig

TIPP: A cikkcakkos vonalakat szétvághatod és pipa alakban is felragaszthatod a falra. Nem feltűnők, de valójában kitöltik a falat és kellemes hatást keltenek majd annak ellenére is, hogy nem túl láthatók.


Információk a felhasznált anyagokról és illusztrációs videók a jobb termékinformációk érdekében 💚Tekintsd meg, hogyan rendeztünk be egy gyerekszobát ilyen stílusban, és hogy hogyan született ez a kollekció.


Az INSPIO falmatrica
A falmatricákat a masszív, mosható speciális poliészter fóliára nyomtatjuk, amelynek tapintása textilre emlékeztet. A falmatricák moshatóak és többször áthelyezhetőek.A minőségi falmatricákat környezetbarát festékkel nyomtatjuk, melyek nem károsak az egészségre, így nem csak a tinik, de a legkisebbek szobájába is nagyszerű választás lehet, továbbá a hálószoba vagy a nappali falát is díszíthetik.A falra való felhelyezésük rendkívül egyszerű, nincs szükség további ragasztó használatára. A falmatricák felhelyezése, igazítása gyors és egyszerű. Abban az esetben, ha a falmatrica összetapad, egyszerűen szétválasztható.